Najveći regionalni malonogometni turnir Kutija šibica, turnir koji okuplja velik broj entuzijasta i zaljubljenika u sport ove godine slavi 50. obljetnicu svoga postojanja.

Popularno nazvana „liga prvaka u malom nogometu“ Kutija šibica, međunarodno natjecanje koje promiče sport te pridonosi promidžbi Zagreba kao sportskog grada, uvrštena je od 2019. godine među velike sportske priredbe od osobitog interesa za Grad Zagreb čime je turnir dobio dugo očekivano priznanje kvalitete i dugovječnosti te potvrđuje njegovu jedinstvenost u ovom dijelu Europe.

Turnir privlači mnogo simpatizera, proslavljena imena hrvatskog sportskog, kulturnog i estradnog svijeta što ga čini posebno zanimljivim svim medijima kao i široj javnost a što potvrđuje medijsko pokroviteljstvo Sportskih novosti i Jutarnjeg lista te izravni televizijski prijenos završnice iz Doma sportova koju omogućava Hrvatska radiotelevizija.

Natjecanje posjeti oko 25 000 gledatelja, a putem televizijskog i live prijenosa na društvenim mrežama utakmice prati velik broj gledatelja iz zemlje i inozemstva.

Kvalitetna i usmjerena marketinška kampanja u trajanju od tri mjeseca je također nešto što ovaj turnir čini prepoznatljivim diljem regije. Prepoznatljiv i dopadljiv vizualni identitet, konstantna prisutnost u medijima, velik broj televizijskih i radijskih gostovanja, oglasna kampanja na tramvajima, autobusima i vlakovima u svim većim gradovima Hrvatske, oglasna kampanja na velikim panoima uz autoceste diljem zemlje te inozemna kampanja u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Austriji, sve su to pogodnosti koje ostvarujete tijekom trajanja kampanje kao naš poslovni partner i suradnik na ovom projektu.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se priključite i pomognete u organizaciji 50. izdanja MNT Kutija šibica 2020. kako bi zajedno sa nama bili dio ovog jedinstvenog trenutka te zauvijek zapisali povijest.

Suradnja kroz sponzorstvo donijeti će usmjerenu promociju vaše tvrtke, a između ostalog može obuhvaćati generalno sponzorstvo sa dodjeljivanjem imena turniru, status sportskog sponzora, status zlatnog ili srebrnog sponzora, prisutnost na svim promidžbenim materijalima turnira, promociju proizvoda i usluga sponzora na gradskim sportskim objektima, oglasnu kampanju diljem zemlje i inozemstva, isticanje loga sponzora na tiskovnoj konferenciji, isticanje loga sponzora u dvoranama u kojima se turnir igra, isticanje loga sponzora na završnici u dvorani Doma sportova sa televizijskim prijenosom na nacionalnoj televiziji te druge pogodnosti koje možemo dogovoriti kroz individualno skrojeni paket samo za vas.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima organizator je 50. izdanja MNT Kutija šibica 2020.u čijim će se sportskim dvoranama u Zagrebu turnir igrati od 28.11. – 30.12.2020. godine.

Održavanjem tradicije ovog turnira trudimo se sportu i malom nogometu dati najbolju moguću promidžbu i nema sumnje da će 50. Kutija šibica biti još bolja s velikim brojem ekipa koje će u studenom i prosincu 2020. godine krenuti u borbu za najvažniji malonogometni trofej u regiji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, kontaktirajte nas na  uso.marketing@sportskiobjekti.hr

 

Prethodna objava
Poziv na sponzorstvo 50. MNT Kutija šibica 2020.
Sljedeća objava
Anketni upitnik 49. Kutija Šibica