U subotu su svoju prijavu za prestojeće 48. izdanje MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola odradile i djevojke iz MNK SC Flegar, prošlogodišnje pobjednice turnira za žene, koje su poput svojih muških kolega i osvajača Kutije također poručile su da dolaze potvrditi naslov osvajača Kutije.

Djevojke iz ekipe MNK SC Flegar su optimistične u pogledu obrane naslova iako će ove godine na Kutiji najvjerojatnije nastupiti bez prošlogodišnje kapetanice Tihane Nemčić, inače kapetanice hrvatske reprezentacije i ponajbolje hrvatske malonogometašice,  koja je potpisala ugovor s klubom Cagliari sa Sardinije te zbog obaveza propušta Kutiju.

„Tihana ima prilično gusti raspored i najvjerojatnije neće stići na turnir. No, mi smo se za turnir počele spremati dovoljno rano ali kako i inače igramo zajedno brojne turnire ali i hrvatsku ligu prilično smo uigrane“, kažu djevojke koje su zapamćene po nevjerojatnoj dominaciji prošle godine budući da su osvojile Kutiju bez ijednog primljenog pogotka s gol razlikom 32:0.

Prijave na turnir se nastavljaju do 12.11. uključujući i ovu subotu i nedjelju od 12:00 do 20:00 sati , a moguće ih je obaviti putem web stranice www.kutija-sibica.hr, putem linka za prijave na portalu Sportskih novosti, te izravno u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I kat, soba 125.

Prethodna objava
Na Kutiju se prijavili i prošlogodišnji branitelji naslova MNK Cvjetno Poliklinika Milojević
Sljedeća objava
U prvih pet dana na Kutiju se prijavile i ekipe iz Slovenije i Bosne i Hercegovine