U subotu 12.studenoga završene su prijave za 51. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola koji će se tradicionalno održati od 26. studenog do 29. prosinca, a ove godine se za turnir prijavilo ukupno 286 ekipa što je najveći broj prijava na turnir još od 2009. godine.

Najveći broj prijava očekivano je u seniorskom dijelu turnira gdje će se za prestižnu titulu osvajača Kutije šibica boriti 188 ekipa, što je 46 više u odnosu na prošlu jubilarnu Kutiju, u veteranskom dijelu turnira je 78 prijavljenih ekipa što je 16 više u odnosu na prethodno izdanje turnira dok se za treći turnir žena prijavilo čak 20 ekipa što je 12 više nego prošle godine. U odnosu na prošlogodišnje izdanje turnira prijavljeno je 74 ekipe više što samo potvrđuje status najvećeg malonogometnog turnira u regiji te najavljuje još jedno spektakularno izdanje turnira.

U svim kategorijama su se prijavili prošlogodišnji pobjednici turnira koji dolaze braniti svoje naslove, a na Kutiji će nastupiti ekipe iz svih krajeva Hrvatske, od juga Dalmacije, preko Like, Gorskog kotara, Istre i Zagorja,  pa sve do Slavonije a  posebno veseli činjenica da su se na kultni malonogometni turnir prijavile i brojne momčadi iz susjedstva. Tako će svoju sreću na najvećem malonogometnom regionalnom turniru  ove godine u veteranskom dijelu iskušati čak i jedna ekipa iz Austrije, te ekipe iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.

U četvrtak 17. studenoga s početkom u 12:00 sati na rasporedu je tradicionalno izvlačenje parova u Pivani, Ilica 222, a prve utakmice bi se trebale igrati 26. studenoga.

Osim u Dvorani II Doma sportova utakmice će se igrati i u sportskim dvoranama Dubrava, Sutinska vrela i Boško Božić Pepsi, a karte za sve utakmice moći će se kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem službene web stranice turnira www.kutija-sibica.hr.

Prethodna objava
Poziv na izvlačenje parova MNT Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola
Sljedeća objava
Prijave danas moguće samo u Domu sportova