U velikom finalu 51. izdanja MNT Kutija šibica 2022. powered by Coca Cola koje se održava danas u dvorani 2 Doma sportova igrat će momčadi Kerschoffest Kamgrad i Biberon Koestlin.

Ekipa Biberon Koestlin iz Dalmacije svoje je finale izborila u uzbudljivoj i dramatičnoj utakmici protiv prošlogodišnjeg finaliste i osvajača Kutije iz 2017. Poliklinike Milojević koja je do pred kraj utakmice vodila s 2:0 da bi Biberon u posljednjih par minuta stigao do izjednačenja, a potom boljim izvođenjem sedmeraca osigurao i finalni nastup. Dvoboj Kerschoffesta i Biberona na rasporedu je danas u 19:15 uz izravan prijenos na Drugom programu HRT-a.

Prije njih igra se utakmica za treće mjesto između CB Sea Wolf Gradnje Elez i Poliklinike Milojević u seniorskom dijelu, finalna utakmica ženskog turnira u kojoj će se susresti djevojke iz ekipe Michieli Tomić, koje su osvojile dva posljednja izdanja ženske Kutije s djevojkama iz ŽNK MC Plus Agram Poliklinika Milovjević, dok će kod veterana, također u izravnom prijenosu na HRT-u,  u finalu nastupiti  kvartovska ekipa Pelmen ZGnogomet i slovenska momčad KMN Meteorplast Vito.

Prethodna objava
Trofej Kutije šibica nakon dramatičnog finala otišao u Dalmaciju
Sljedeća objava
Nakon još jednog spektakularnog izdanja na Štefanje poznati polufinalisti Kutije šibica