U nedjelju su u dvorani II Doma sportova odigrane posljednje utkamice osmine finala Kutije šibica nakon kojih su poznati svi parovi četvrtfinalnog dijela koji se tradicionalno igra na Štefanje pred prepunom dvoranom. Branitelji naslova u glavnom dijelu turnira, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, prošli su u daljnju fazu natjecanja svladavši PromotionPlay s visokih 7:1 u utakmici koju su uoči odigravanja mnogi prozivali finalom prije finala  ali je Promotion Play zbog crvenih kartona ostao bez vratara i bez Antonija Franje što je protivniku uvelike olakšalo posao.

Cvjetno u četvrtfinalu ide na ekipu Quattro Leones koja je izbacila sjajnu istarsku ekipu Trumm s 5:1, dok je Tupek auto eliminirao Dimnjačarstvo Sopot te će se 26. prosinca susresti s momčdi Dribbling sport bar. Osvajači Kutije iz 2016., Pizzeria stari Zagreb Borongaj lugovi bila je bolja nakon izvođenja penala oed ekipe Pimonta te ide na sjajni CB Doberman a svakako će poslastica biti i susret momčadi Bigbang Cammeo Teama i ekipe Svadbeni salon Bagušić-Tropicana.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici veterana između Podstrane i Ridenta o boljem su odlučivali penali nakon kojih su dalje otišli dečki iz Rijeke  koje u polufinalu čeka ekipa Restoran Gladne oči. Drugi veteranski par u polufinalu su ekipe PromotionPlay i Auto klub Siget.

U ženskom dijelu gledatelje očekuju polufinalne utakmice prošlogodišnjih osvajačica turnira SC Flegar Splat i Graničara, te Apexa i ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura dental.

Paket ulaznica za trodnevnu završnicu moguće je kupiti po cijeni od 50 kuna na web stranici Kutije šibica te na blagajni Doma sportova dok pojedinačna ulaznica za polufinale i finale košta 10 kuna i može se kupiti samo na blagajni Doma sportova.

 

Prethodna objava
FOTO: Polufinale 26.12.2018. – RIDENT – RESTORANI GLADNE OČI
Sljedeća objava
Tijekom vikenda na Kutiji se odlučuje o ekipama koje idu u završnicu turnira