Kraj MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola sve je bliže a od četvrtka do nedjelje se igra serija utakmica koja odlučuje o tome koje će sve ekipe igrati u četvrtfinalnoj večeri turnira što se već tradicionalno igra na Štefanje u prepunom Domu sportova.

Da je završnica sve bliže svjedoči i niz sjajnih utakmica kojima posjetitelji mogu svjedočiti idućih dana a od kojih neke zaslužuju epitet „finala prije finala“. Tako se u petak navečer u veteranskom dijelu susreću prošlogodišnji osvajači  turnira Matan Nekretnine Senjak i dvostruki osvajači Promotion Play za koji upućeni kažu da pobjednik ovog derbija zasigurno osvaja turnir. Uz njih gledatelje očekuje derbi seniora i to ambiciozne ekipe iz Hercegovine Sv. Salon Bagušić Tropicana, sastavljene od BiH prvoligaša, i Garden Bar AŠ Svetice.

Zanimljivo će biti i u ženskom dijelu turnira gdje su na rasporedu susreti prošlogodišnjih pobjednica SC Flegar Splat i Agrama, te prošlogodišnjih finalistica MC Plus DC Grzela Futura Dental i Lepoglave tako da bismo ove godine u finalu mogli imati reprizu prošlogodišnjeg finala žena.

U subotu su na rasporedu utakmice u kojima će prolaz dalje protiv Ritz Cluba tražiti odlična ekipa Čulin mlin iz Livna, jedan od posljednjih predstavnika iz Dalmacije Podstrana se u veteranskom dijelu susreće s ekipom Šercerova, a igrat će se i derbi između Ridenta i Staarog Vucibaluna. U ovoj fazi natjecanja gotovo da nema loše ekipe što potvrđuju momčadi Trumm i Tupek Auto koje su obje s turnira izbacile favorite.

U nedjelju su na rasporedu utakmice osmine finala seniora i četiri utakmice četvrtfinala veterana nakon čega će se znati koje momčadi idu u samu završnicu turnira.

Ulaznice za završnicu su prodaji od jučer po cijeni 50 kuna za paket ulaznica za sva tri dana, 26., 27. i 28.12 i mogu se kupiti putem weba www.kutija-sibica.hr i na blagajni Doma sportova na kojoj se mogu kupiti i dnevne ulaznice po 10 kuna.

Prethodna objava
Nakon utakmica odigranih ovog vikenda poznate su ekipe koje će igrati na Štefanje
Sljedeća objava
U četvrtak počinje pretprodaja karata za završnicu Kutije šibica 2018. powered by Coca-Cola