Tijekom prvih pet dana prijava za 48. MNT Kutija šibica powered by Coca-Cola za sudjelovanje na legendarnom turniru, pored niza hrvatskih ekipa, prijavile su se i četiri ekipe iz susjedstva „lijepe naše“ pa tako na Kutiju stižu dvije ekipe iz Slovenije te dvije ekipe iz Bosne i Hercegovine što dodatno učvršćuje međunarodni karakter turnira i njegov status najvećeg turnira u regiji.

Prvi su prijavu na Kutiju odradili predstavnici ekipe MNK Čulin Mlin iz Livna a slijedili su ih zemljaci iz Jajca od kud stiže ekipa Rudnici boksita, obje u kategoriji seniora.

Iz Slovenije pak stižu česti sudionici Kutije Amoz koji su prošle godine ispali u osmini finala veteranskog dijela te su odlučni u namjeri da ove godine odu do do same završnice turnira, a da ne budu jedini predstavnici slovenskog malog nogometa pobrinuli su se i dečki iz Krškog koji su prijavili ekipu Digisun tiskarstvo u kategoriji seniora.

Za sada je najslabiji odaziv u turniru za žene što je i očekivano budući da ženska nogometna scena u Hrvatskoj nije pretjerano razvijena te trenutno u sezoni 2018/19. Prva hrvatska nogometna liga za žene broji deset klubova.

Prijave na turnir se nastavljaju u ponedjeljak12.11. od 12:00 do 20:00 sati , a moguće ih je obaviti putem web stranice www.kutija-sibica.hr, putem linka za prijave na portalu Sportskih novosti, te izravno u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I kat, soba 125.

Tradicionalno izvlačenje parova održati će se u četvrtak 15.11., u Jazz & cabaret baru Kontesa s početkom u 12:00 sati.

Prethodna objava
Djevojke iz MNK SC Flegar stižu na Kutiju bez Tihane Nemčić
Sljedeća objava
VOJKO V. za KUTIJU! Ne zaboravi se prijaviti do ponedjeljka 12.11.!!