Tijekom drugog vikenda najpoznatijeg malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola odigrane su utakmice glavnog i veteranskog turnira koje su, prema očekivanjima, ponudile niz uzbudljivih okršaja najavljujući kako turnir sa svakim novim kolom postaje sve zanimljiviji.

U subotu su tako gledatelji u glavnom turniru imali priliku pogledati derbi Zlatara Najo i MNK Tići koji je završio uvjerljivom pobjedom MNK Tići od 8:1, dok su također česti sudionici Kutije Dimnjačarstvo Sopot nakon 1:1 u regularnom dijelu slavili nakon izvođenja penala. Kod veterana još uvjerljivije od Zlatare Najo su poraženi stari znanci Kutije ekipa MNK Uriho koja je u dvojci Doma sportova izgubila s visokih 13:1 od ekipe MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist. .

U nedjelju se Kutija nastavila utakmicama u Domu sportova i SD Dubrava kada je već prva utakmica po rasporedu, ona između ekipa Špansko Ožujsko i Klesarstvo Martinčević, ponudila napet i dinamičan obračun koji je nakon 2:2 u regularnom dijelu otišao do penala u kojima su spretniji bili nogometaši Klesarstva Martinčević. Inače, ekpa Klesarstva Martinčević ove godine premijerno nastupa na Kutiji šibica iako već 15-tak godina zajedno igraju brojne lokalne turnire.

U veteranskom dijelu zanimljiv dvoboj su ponudili Sava Sport koji su s 4:1 slavili protiv ekipe iz Slovenije WD 40. Inače, ekipa Sava Sporta je na dvije prethodne Kutije završila na trećem mjestu te se nadaju da bi ove godine konačno mogli otići do kraja. Među ostalim utakmicama valja istaknuti visoku pobjedu MNK Bihać 1260 koji su slavili s 7:0 protiv ekipe AKD. Dosta zanimanja je izazvao i nastup Big Bang Cammeo ekipe za koju su nastupili Jerko Leko, Ivan Krstanović i Mario Švigir, a koji su slavili  3:0 protiv MNK Tići.

MNT Kutija šibica se nastavlja 4. prosinca utakmicama u ženskom dijelu turnira gdje je prijavljeno 16 ekipa među kojima i prošlogodišnje pobjednice SC Flegar Splat.

 

 

Prethodna objava
FOTO: Dom sportova 05.12.2018.
Sljedeća objava
FOTO: Dom sportova 02.12.2018.