MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola bliži se završnici što je vidljivo i po sjajnim i uzbudljivim utakmicama koje su tijekom vikenda igrane u Domu sportova, Dubravi i Trnskom a koje su ponudile i nekoliko iznenađenja.

Tako su u glavnom seniorskom dijelu turnira poražene sve ekipe iz Dalmacije te je u daljnjem natjecanju ostala tek ekipa Podstrane dok su ostali, nažalost,  zaustavljeni već u ovoj fazi natjecanja.

Iskusna ekipa Tim Kabel je rutinirano slavila protiv ekipe Bol Split La Luna Caffe s uvjerljivih 5:0 baš kao što je momčad MNK Čulin mlin iz Livna s visokih 7:0 izbacila MNK Lošinj.

Momčad Trumm pobjedom 4:3 napravila je iznenađnje te s Kutije šibica izbacila ekipu podnositelja Jako Sport Sveti Josip Dugi rat, inače osvajače najjačeg dalmatinskog malonogometnog turnira Torcida kupa.

Svakako je pravo iznenađenje i ispadak favorizirane i uvijek sjajne momčadi Biberon Maraska iz Splita koja je nakon 2:2 u regularnom dijelu izbačena u raspucavanjima gdje su 6:5 bili spretniji dečki iz ekipe Tupek Auto.

Od sjajnih utakmica svakako još valja izdvojiti okršaj CB Dobermana i Natura vite u kojoj su slavili dečki iz Dobermana  2:0, dok je u odličnoj utakmici između Playbox Mr. Jack i Dribling sporta manje sreće imala ekpa Playobxa.

I prema očekivanjima pravu su malonogometnu poslasticu priredile ekipe dviju poliklinika, branitelja naslova MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i Poliklinika Ribnjak,  čiji je „medicinski“ derbi po mnogima jedna od najboljih utakmica u posljednjih pet godina Kutije šibica. Na kraju su rezultatom 5:3 slavili branitelji naslova.

Ostale utakmice MNT Kutije šibica nastavljaju se od 20.12. te se sve igraju u dvorani II Doma sportova.

 

Prethodna objava
FOTO: Dom sportova 16.12.2018.
Sljedeća objava
FOTO: SŠD Trnsko 15.12.2018.