Nakon dva tjedna trajanja popularni MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola bliži se završnici te iz kola u kolo nudi sve zanimljivije utakmice. Tako se već ovog vikenda 8. i 9. prosinca igra nekoliko utakmica koje su pravi derbiji i malonogometne poslastice a koje ne bi smio propustiti niti jedan zaljubljenik u ovaj sport.

U subotu se utakmice igraju u SŠD Dubrava a među njima svakako valja istaknuti seniorski susret ekipe iz susjedstva Rudnici boksita Jajce, u kojoj nastupa nekoliko futsal reprezentativaca Bosne i Hercegovine,  protiv momčadi Prestige A&M Šimić.

Prava poslastica će biti regionalni seniorski derbi u kojemu se susreću istarska ekipa Potpićan Trumm, za koju igraju nekadašnji futsal reprezentativci braća Patrik i Kevin Drndić,  i riječka momčad Caffe bar Morreto. Još zanimljiviji bi mogao biti jadranski derbi veteranskih momčadi Rident iz Rijeke za koju igraju bivši prvoligaški nogometaši poput Elvisa Brajkovića i Damira Milinovića. Rident su osvajači 42. izdanja Kutije kada je Damir Milinović bio najbolji strijelac turnira te je proglašen i najboljim igračem a njih će u prolazu u daljnju fazu natjecanja pokušati zaustaviti ekipa Konoba Antonika iz Splita.

Nedjelja je rezervirana za utakmice u dvorani II Doma sportova a nudi nekoliko sjajnih utakmica koje će se uglavnom igrati iza 17:00 sati. Tako se u seniorskom dijelu susreću jake momčadi MNK Ploče i CB Doberman a nakon njih slijede okršaji ekipa Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi i Jelena Trade. Inače, Borongaj Lugovi su pobjednici Kutije šibica iz 2016. godine. Do kraja dana će u seniorskom dijelu još nastupiti Auto servisna oprema Ponos Krapina protiv Playbox Mr. Jack  i odlična ekipa Tim Kabel protiv Rezidencije Kaštelan.

U veteranskom dijelu turnira će biti također jako zanimljivo  budući da posjetitelje očekuju susreti ekipa Glembaya protiv uvijek opasnog Promotionplaya dok je zadnji termin u veteranskom dijelu rezerviran za nastup prošlogodišnjih finalista Sofre koji igraju protiv ekipe Carwiza.

 

 

 

Prethodna objava
FOTO: SD Dubrava 08.12.2018.
Sljedeća objava
FOTO: Dom sportova 05.12.2018.