U subotu i nedjelju su odigrane prve  utakmice legendarnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola koje su, ako je suditi po prvim reakcijama, ponudile obilje uzbudljivih trenutaka opravdavajući tako epitet „Lige prvaka za malonogometaše“, kako je kultni turnir nazvao naš proslavljeni bivši reprezentativac Dario Šimić. No, ako ste kojim slučajem propustili neke od utakmica ili  ćete propustiti neke od nadolazećih, a koje će iz kola u kolo biti sve zanimljivije i atraktivnije, ne trebate brinuti jer se partner ustanove Upravljanje sportskim objektima B produkcija brine da sve utakmice Kutije budu snimljene kako biste u miru svoga doma mogli pogledati sve ono propušteno.

Naravno, vrhunske snimke mogu poslužiti i za ponovno gledanje utakmica i proživljavanje najboljih trenutaka a posve sigurno će se naći i dobar dio ekipa koji će te snimke iskoristiti kako bi se što bolje pripremili za svoje protivnike.

Za nabavljanje željene snimke svi zainteresirani neka se obrate B produkciji na mailove  tajnica@b-produkcija.hr ili igor@b-produkcija.hr, a više informacija o samoj producentskoj kući moguće je pronaći na web stranici http://b-produkcija.hr/.

 

Prethodna objava
FOTO: Dom sportova 01.12.2018.
Sljedeća objava
Prvi dani Kutije šibica ponudili niz sjajnih utakmica i opravdali epitet „Lige prvaka za malonogometaše“