Nakon nešto više od mjesec dana utakmica na redu je veliko finale turnira u kojemu će nastupiti čak četiri bivša osvajača Kutije


Najveći malonogometni turnir u regiji, popularna Kutija, nakon nešto više od mjesec dana utakmica primakao se svome kraju, a ako je suditi po do sada viđenim utakmicama finalna večer, na rasporedu u subotu, ponudit će uobičajeno spektakularnu završnicu. Naime, za ovogodišnju titulu osvajača turnira borit će se nekoliko sjajnih momčadi u sve tri kategorije turnira.

Sve počinje u 15:00 sati kada je na rasporedu seniorska borba za treće mjesto a u kojoj će se susresti dva bivša osvajača turnira: momčad Cvjetno Poliklinika Milojević inače osvajači Kutije iz 2017. godine i Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi koji su osvojili turnir 2016. godine. Riječ je o dvije izvrsne momčadi sačinjene od niza iskusnih malonogometaša pa će njihov susret poslužiti kao odličan uvod u spektakularnu malonogometnu večer.

Sat vremena nakon njih na parket u „dvojci“ Doma sportova izlaze djevojke u finalnom susretu ženskog dijela turnira a titulu četvrtih osvajačica ženske Kutije ponijeti će ekipa Stomatološki centar Flegar ili Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split. SC Flegar je nakon raspucavanja svladao Cvjetno Polikliniku Milojević dok su djevojke iz Konoba Tomić Brač-Beach Bar Cool Split, sastavljene od reprezentativki velikog nogometa Hrvatske i BiH selekcije, pobijedile prošlogodišnje osvajačice turnira MC Plus.

Posljednje dvije utakmice na rasporedu rezervirane su za borbu za prvo mjesto u veteranskom i seniorskom dijelu turnira. Najprije su na rasporedu susret odlične slovenske ekipe KMN Meteorplast protiv ništa slabije momčadi Senjak Hoteli. Inače, Senjak Hoteli su momčad koja je 2017. osvojila veteranski dio turnira i odlučni su u namjeri da ponove taj uspjeh ali imali su malu nesreću pa na finalni okršaj dolaze oslabljeni za dva važna igrača, Jerka Leku i Marija Petrovića, koji su ozlijeđeni u četvrtfinalnom susretu.
Posljednja utakmica finalne večeri je borba za prvo mjesto u glavnom seniorskom turniru gdje se susreću CB Dobermann, osvajači Kutije iz 2015., i momčad Biberon Maraska koja je već godinama na samom vrhu malonogometne scene ali unatoč tome do sada nemaju naslov osvajača Kutije te su odlučni da to promijene ove godine.

Utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos finalnih seniorskih i veteranskih utakmica na HRT 2.

Karte za finale su u prodaji po cijeni od 10 kuna te se mogu kupiti putem online shopa na službenoj stranici turnira www.kutija-sibica.hr/ulaznice i na blagajni Doma sportova, a sav prihod od prodaje ulaznica biti će doniran Ženskoj sobi – Centru za ravnopravnost spolova.

RASPORED FINALNOG DANA

Utakmica za 3. mjesto seniorskog malonogometnog turnira Kutija šibica 2019.
15:00
CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ
vs.
PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI

Finale turnira žena Kutija šibica 2019.
16:00
KONOBA TOMIĆ BRAČ-BEACH BAR COOL SPLIT
vs.
STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR

Finale veteranskog malonogometnog turnira Kutija šibica 2019.
17:30
KMN METEORPLAST LJUTOMER
vs.
SENJAK HOTELI

Finale seniorskog malonogometnog turnira Kutija Šibica 2019.
18:30
BIBERON MARASKA
vs.
CB DOBERMANN

Prethodna objava
Dobermanu dramatično finale Kutije: Slavili u raspucavanju penala i uzeli trofej
Sljedeća objava
Više info…