U srijedu 15. studenog u dvorani 2 Doma sportova biti će održano već tradicionalno izvlačenje parova za 52. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2023. powered by Powerade.

Organizator turnira ustanova Upravljanje sportskim objektima upoznat će okupljene s brojem prijavljenih ekipa te će biti poznato da li je oboren prošlogodišnji rekord od 286 ekipa i 3500 igrača i igračica, kao i tko će se s kim boriti za titulu 52. Kutije šibica u tri kategorije – seniori, veterani i žene.

Svi prisutni, imat će priliku isprobati kako je to zaigrati na parketu dvorane Doma sportova. Predstavnici medija i gostiju moći će izvesti kazneni udarac (sedmerac) nekoj od legendi Kutije šibica ili se okušati u obrani udarca koji također izvodi neka od legendi Kutije šibica. Za najspretnije u postizanju gola ili u obrani gola pripremljeni su bogati poklon paketi, a događanje će moderirati naš poznati sportski komentator Marko Šapit.

MNT Kutija šibica 2023. svrstana je u međunarodne sportske priredbe od posebnog značaja za Grad Zagreb. Turnir traje preko mjesec dana i održava se od 25.11.- 29.12. 2023. u četiri sportske dvorane: Dom sportova (dvorana 2), ŠSD Boško Božić Pepsi, ŠSD Dubrava i SD Sutinska vrela. Nagradni fond je ove godine 25 tisuća eura, a očekuje nas i tri dana prijenosa na našoj nacionalnoj televiziji.

Prethodna objava
Izvlačenje parova za 52. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2023. powered by Powerade
Sljedeća objava
⚽⚽⚽‼U četvrtak počinju prijave za 52. izdanje Kutije šibica‼⚽⚽⚽