Unazad 49 godina, kraj godine obilježava najveći malonogometni turnir u regiji Kutija šibica koji se tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova.

Na žalost svih ljubitelja malog nogometa, ustanova Upravljanje sportskim objektima kao organizator najvećeg malonogometnog turnira u regiji obavještava javnost da se ove godine zbog epidemije COVID 19, odgađa jubilarno 50. izdanje MNT Kutija šibica.

Naime, zbog trenutne situacije sa epidemijom COVID 19 u RH te Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja od 20.11.2020. godine, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja.

Obzirom da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica odlučeno je da se turnir ove godine neće održati, ali zato će iduće godine, organizator turnira ustanova Upravljanje sportskim objektima, uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji.

Bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica, te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT Kutije šibica.

Upravljanje sportskim objektima
www.sportskiobjekti.hr

Prethodna objava
SPORTSKE NOVOSTI: KORONA SE ISPRIJEČILA TRADICIJI: TREBALA JE BITI JUBILARNA, 50. KUTIJA, ALI OVE JE GODINE NEĆE BITI
Sljedeća objava
Poziv na sponzorstvo 50. MNT Kutija šibica 2021.