U petak 26. travnja održana je primopredaja donirane sportske opreme i rekvizita štićenicima Dječjeg doma A.G. Matoš, a kojom su prisustvovali voditeljica doma gđa Đurđica Čačić te predstavnici najvećeg malonogometnog turnira u regiji MNT Kutija šibica, inače inicijatori ove humanitarne akcije.

U ime MNT Kutija šibica događaju su prisustvovali voditelj natjecanja Marko Jularić, voditeljica marketinga Andrea Šimag Salihović, voditelj dvorane Dom sportova Tomislav Pavičić te voditelj projekta MNT Kutija šibica Boro Stipić koji je poručio kako su predstavnici turnira odlučili odvojiti dio uplaćenih kotizacija posljednjeg izdanja MNT Kutija šibica kako bi organizirali donaciju za svoje susjede iz Dječjeg doma.

„Riječ je o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i tim smo novcem kupili lopte i sportske rekvizite kako bi i oni ušli u svijet sporta“, poručio je g. Stipić.

Nakon uvodnih riječi, donacija je svečano predana voditeljici doma. Gđa. Čaćić je izrazila zahvalnost organizatorima turnira na njihovoj velikodušnosti i podršci koja će omogućiti djeci u domu da se bave sportskim aktivnostima i razvijaju svoje talente.

Primopredaja donirane sportske opreme za Dječji dom A.G. Matoš predstavlja još jedan primjer solidarnosti i podrške onima kojima je to najpotrebnije te pokazuje važnost zajedničkog djelovanja u promicanju bavljenja sportom djece u našoj zajednici.

Prethodna objava
Predstavnici Kutije šibica s donacijama u Dječjem domu A.G. Matoš
Sljedeća objava
PP- DOMOGRAD POKORIO 52. KUTIJU ŠIBICA- Slavili i seniori i veterani!